Development


Ontwerp en techniek zijn 1 in de digitale wereld. Daarom hebben we bij Fabrique designers én developers in huis, al sinds 1995. Doordat design en development helemaal zijn geïntegreerd maken we optimale user experiences.

Frontend development Fabrique

We bouwen alles wat we ontwerpen

We hebben de expertise in huis om aan alle mogelijke wensen en eisen te voldoen: software-architectuur, backend-, frontend- en app development. Elk ontwerp kunnen we tot in de kleinste details ontwikkelen: websites, apps, webshops en interactieve webapplicaties (voor bijvoorbeeld klant- en mijnomgevingen) – het liefst lekker uitdagend. Bijvoorbeeld een multi-website platform voor een hotelketen, zoals Eden Hotels. Een meertalige en multiregionale content driven website voor Luxaflex. En een high traffic website voor het grootste festival van Nederland: Lowlands. Zijn we zelf ergens niet de allerbeste in, dan vragen we een van onze (specialistische) partners.

Onze stack

Om je een idee te geven van waar we mee werken, hier een greep uit onze technische stack: Linux, Django, Python, Wagtail, Microsoft .NET, Umbraco, Redis, PostgreSQL, GIT, Webpack, Babel, Gulp, Sass, React, D3js, Vue.js, NginX, Apache, SSH, Supervisor, Elasticsearch, Gunicorn. Nog niet eerder over gehoord? Geen punt, we leggen je graag in simpele woorden uit wat wat is. En vooral: wat handig is voor je vraag. We kiezen de systemen die het best passen bij de online doelstellingen, bestaande techniek, wensen van de business en natuurlijk: bij je gebruikers.

In de front-end maken we het verschil voor de gebruiker. Hij ziet het niet, maar het werkt gewoon zo lekker. We gebruiken de modernste technieken (Webpack, React, Sass), voor de beste gebruikservaring.

Marko Kruijer Tech director

Samenwerking met design

We ontwikkelen niet alleen apps en websites, we bepalen ook de strategie, branding, user experience en maken het design. Samen bepalen we zo het online merkgevoel. Onze developers en designers werken intensief met elkaar samen.

Van advies tot nazorg

In overleg kiezen we welke rol we pakken in techniek. We regelen het van A tot Z voor je, of we adviseren alleen hoe je je online landschap kan verbeteren en uitbouwen - en alles daartussenin. Ook als we niet zelf ontwikkelen, zijn design en development geïntegreerd. We zijn namelijk gewend om met heel verschillende partijen samen te werken. Na livegang stopt de samenwerking niet. We nemen het eindproduct graag in onderhoud, of organiseren dat met een gecertificeerd managed hosting bedrijf.