Onderhoud beheer en hosting

De livegang van je website is een belangrijk en feestelijk moment. Voor blijvend succes is het essentieel om je website na livegang goed te onderhouden. Wij verzorgen het onderhoud, beheer, de conversie optimalisatie en hosting.

Onze developers werken aan onderhoud en beheer

Onderhoud en beheer

Een website is altijd in ontwikkeling. Nieuwe uitbreidingen, optimalisaties en features zorgen ervoor dat de website up-to-date blijft en dat de gestelde doelen behaald worden. Wij werken met veel van onze klanten ook na livegang intensief samen om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert.

Binnen onze onderhoudsovereenkomst bieden we de volgende services:

  • Toegang tot onze issue management software
  • Eerstelijns en tweedelijns ondersteuning vanuit onze servicedesk
  • Extra aandacht bij verwachte piekmomenten
  • Monitoring
  • Software- en security upgrades
  • Correctief, preventief en adaptief onderhoud

Hosting

We zorgen dat er per website een passende hosting oplossing wordt gekozen. Daarvoor werken we nauw samen met een aantal vaste hosting partners die uiterst betrouwbare en schaalbare hosting oplossingen bieden. Zij zijn ISO 9001 gecertificeerd en beschikken over een 24/7 servicedesk en storingsnummer.

Elke maand meer conversie

Conversie optimalisatie is een effectieve methode om bezoekers beter, sneller en gemakkelijker jouw gewenste flows te laten volgen. Het is een continu proces. Elke week een beetje beter worden. Elke maand meer conversie. Daarom analyseren we bezoekersgedrag. Door periodiek samen te analyseren en te optimaliseren zorgen we voor een maximaal resultaat.

Van advies tot volledige nazorg

In overleg bespreken we welke rol we pakken op het gebied van onderhoud, beheer, hosting en conversie optimalisatie. We regelen het van A tot Z voor je, of we adviseren hoe je deze zaken zelf kan organiseren - en alles daartussenin.