Over ons

Designers en engineers. Storytellers en strategen. Fabrique is een strategisch digitaal bureau. Samen met onze klanten creëren we uitzonderlijke experiences, verandering en resultaat. Vanuit onze studio's in Amsterdam en Rotterdam werken we met 75 Fabriquers aan nationale en internationale A-merken uit verschillende branches.

Hoe we werken

We vragen altijd waarom

We werken bewust. Wat willen we bereiken? Is dit de beste manier? Van strategie en werkwijze, tot ontwerp en ontwikkeling. Hoe beter we jouw wereld begrijpen, hoe meer impact we kunnen creëren.

We werken niet voor je, maar mét je

Voor ons is creëren een missie. Een way of life. Niet zomaar een baan. We willen de wereld een beetje mooier en beter maken, één ontwerp per keer. En dus werken we intensief samen: jouw team is ons team. We werken niet voor je, maar mét je.

Digitaal staat nooit op zichzelf

Wij zien elk digitaal touchpoint als deel van een groter geheel. Een customer journey. Above the line communicatie, persoonlijk contact, een achterliggende organisatie, social responsibility. Wij nemen deze factoren mee en zorgen dat de interactie écht een beleving is.

Proces op maat

We doen alles wat nodig is om tot het beste resultaat te komen. Of we dat nu doen in een scrum, Lean aanpak, design sprint of met workshops. Op een manier die past bij jou, bij ons en de opdracht. We vinden onderzoek belangrijk en zoeken de gebruiker graag op.

Merken waar we trots op zijn

Logo Design Museum
ING logo

Prijzen en erkenningen

The Webbys

Red Dot Design

European Design

iF Design

Dutch Design

Emerce 100

Dutch Interactive

The Lovies

Gold European Design Award voor Rijksmuseum app

Fabrique Strategic Digital Design

Vanuit onze studio's in Amsterdam en Rotterdam werken we met 75 Fabriquers aan nationale en internationale A-merken uit verschillende branches. Retail, financials, musea en B2B. We creëren strategisch digital design én development voor innovatieve projecten. We leveren strategie en consultancy op het gebied van service design, digitale transformatie, branding en visuele identiteit. Meer weten? Lees alles over onze services en werkwijze of bekijk ons portfolio.