Over ons

Om anders te zijn heb je lef nodig. Wij zijn Fabrique en wij zijn al sinds 1992 niet te vangen in een vakje. We zijn analytisch én we zijn creatief. We laten ons hart spreken én zorgen voor meetbaar resultaat.

Studiobeeld Fabrique Rotterdam

Kies voor positieve impact

Met serieus veel plezier werken wij aan positieve impact. Door het complexe simpel te maken. Door verder te vragen en nieuwsgierig te zijn.

Wij zijn het digital design agency dat durft te kiezen. Kies je voor ons, dan kies je voor de verandering die het leven van mensen beter maakt.

Ook toe aan verandering?

Kijk welke services we bieden. In onze portfolio zie je wat we al eerder in beweging brachten.

Merken waar we trots op zijn

Hema logo
Viktor & Rolf logo
Logo Design Museum London
Logo Ikea
ING logo
Logo Nike
Logo Edinburgh
Logo independer

Prijzen en erkenningen

The Webbys

Red Dot Design

European Design

iF Design

Dutch Design

Emerce 100

Dutch Interactive

The Lovies

Mattias Olofsson, Gert Hans Berghuis, Matthijs Klinkert, Stef Brooijmans (from left to right) met collega's van Q42, Fabrique & ARC
Mattias Olofsson, Gert Hans Berghuis, Matthijs Klinkert, Stef Brooijmans (van links naar rechts) met collega's van Q42, Fabrique & ARC - Foto Maurice Haak, Q42.

Partner van ARC Arise Consulting

Samen met Q42 zijn we sinds oktober aangesloten bij het Zweedse ARC Arise Consulting. Zo bundelen we onze krachten met veertien andere agencies (1000+ professionals) en zijn we de eerste bureaus van de groep buiten Scandinavië.

Sollicitatiegesprek bij Fabrique

Join our team!

We zijn altijd op zoek naar talentvolle designers, developers, strategen en data-specialisten. Denk je dat je bij ons team past? Bekijk onze vacatures of neem contact op om kennis te maken. Dan kijken we samen of onze ambities matchen.