E-commerce

E-commerce is een speciale tak van sport: resultaatgericht, analytisch én creatief. Fabrique heeft ruime ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van grote en kleine webshops. Van schroeven tot boodschappen, van mode tot reizen, je kunt het kopen in ‘onze’ webwinkels. Samen met onze klanten en ontwikkelpartners realiseren we forse conversieverbeteringen.

Webshop design voor conversie

Een webwinkel heb je in de eerste plaats om te verkopen. Door onze uitgebreide ervaring bij het ontwerpen en bouwen van goed converterende webshops kunnen we je adviseren welke functies bij je business en je assortiment passen, en die zullen bijdragen aan de verkoop. Welke filtering heb je nodig? Welke productinformatie? Door metrics en A-B tests hebben we geleerd welke interface-patronen het beste converteren.

Merkgestuurde aanpak

We hebben uitgebreide ervaring in het tot leven brengen van merken. Effectief verkopen betekent dus ook: waar maak je het verschil? We zullen altijd op zoek gaan naar onderscheid. Of dat nou zit in een geweldig uiterlijk, een unieke advies-module, of een herkenbare tone-of-voice. We maken gebruik van je gekozen positionering en verhalen, of ontwikkelen deze samen met jou en je collega’s. We kunnen helpen bij het creëren van overtuigende fotografie, tekst en video.

De klant zag Independer vaak alleen als vergelijker, maar gebruikte de site niet om daadwerkelijk de verzekering af te sluiten. We profileren Independer daarom nu dankzij de nieuwe website nadrukkelijk als ‘winkel’, met de aanvraag-knop altijd duidelijk in beeld bij elke verzekering.

Van vergelijken naar afsluiten

Independer

HEMA is van iedereen. Overal klopte de merkbeleving, behalve online. En juist daar heeft HEMA grote ambities. Door de kunst van het weglaten maakte we hema.nl weer echt HEMA. Resultaat: 20% meer conversie, 41 omzetstijging op mobiel, bezoekduur stijging van 25%.

Weer écht HEMA

HEMA

Omnichannel commerce

Er is geen offline meer in retail. Voor retailers is omnichannel zakendoen al jaren gemeengoed, of nabije toekomst. De mobiele telefoon is een heel normaal hulpmiddel voor klanten, ook op de winkelvloer. Dat begint bij een full-responsive webshop of native app. Ben je op zoek naar innovatieve toepassingen van techniek of verrassende koppelingen tussen de digitale en fysieke wereld? We denken met je mee.

E-commerce development

Ons e-commerce werk is vaak voor grote merken zoals HEMA, IKEA, Staatsloterij en Albert Heijn. We werken dan als strategie- en designpartner samen met een implementatiepartij. We hebben ervaring met het ontwerpen van webwinkels die draaien op Salesforce Commerce Cloud, Oracle, Magento en meer. Voor webshops met minder omzet, zoals het Design Museum London en Viktor & Rolf leveren we vaak wél de development, afhankelijk van de situatie op basis van magento of Shopify. Wil je weten wat voor jou de beste oplossing is? We denken graag mee!