Digital marketing


Digital marketing is een speciale tak van sport: analytisch en resultaatgericht. Fabrique heeft ruime ervaring op het gebied van SEO, data analytics en conversie optimalisatie. Samen met onze klanten realiseren we optimale gebruikerservaringen en forse conversieverbeteringen.

Digitalmarketing en data bij Fabrique

Wanneer je website live staat, begint het eigenlijk pas. De bezoekers gaan interacteren met jouw product. Om ervoor te zorgen dat zij een optimale gebruikerservaring hebben én je resultaten boekt is het belangrijk om te meten. En bij te sturen waar nodig. Ons data-team werkt nauw samen met onze designers, developers en onze klanten. De synergie die ontstaat in deze samenwerking, zorgt voor maximale resultaten. We leveren verschillende diensten op het gebied van digitale marketing.

Quick audit

Om te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen nemen we een eerste kijkje ‘onder de motorkap’. We doen een globale analyse van de inrichting van je website, inspecteren de aanwezige data tools en kijken hoe je online scoort op vindbaarheid en zichtbaarheid.

Data analyse

We brengen het bezoekgedrag in kaart en zorgen dat dit juist gemeten wordt. In overzichtelijke dashboards laten we het verkeer en de doelen samenkomen.

Zoekmachine optimalisatie

Zichtbaarheid en vindbaarheid in de zoekmachines bepaalt in grote mate het succes van je website. Door de immense populariteit van zoekmachines zien wij SEO als een essentieel onderdeel van ieder nieuw én bestaand project.

Conversie optimalisatie

Voor blijvend succes is het essentieel om na livegang van je website te starten met conversie optimalisatie. Door regelmatig samen naar de cijfers te kijken en waar nodig te optimaliseren, zorgen we voor een maximaal resultaat.

Klaar voor de eerste stap?

Wil je ons datateam naar jouw website laten kijken? Neem dan contact op voor een quick audit.