Services

Designers en engineers. Storytellers en strategen. Fabrique is een digital design agency. We ontwerpen en bouwen websites, shops, interactives, apps, merken en identiteiten.

Strategie
We gebruiken strategie altijd als vertrekpunt voor ons ontwerp. Voor onze klanten zijn we strategisch partner op verschillende gebieden.

meer over Strategie

Digital design
Wij ontwerpen en bouwen alles wat pixels heeft. Apps, websites, smartwatches. Altijd met de beste user experience.

meer over Digital design

UX in de openbare ruimte
De verdichting van onze steden en de diversiteit aan gebruikers van openbare ruimten en gebouwen zorgt ervoor dat het steeds belangrijker is die ruimte een goede vorm en betekenis te geven.

meer over UX in de openbare ruimte

Development
Ontwerp en techniek zijn 1 in de digitale wereld. Wij integreren ontwerp en techniek voor optimale user experiences.

meer over Development

Branding
Een merk is meer dan je logo. Wat is de essentie van wie jullie zijn? We zijn ervan overtuigd dat een sterk merk voelbaar moet zijn in alles wat je levert.

meer over Branding

Service design
Begrijp jij je klant op ieder punt in de customer journey? Wij stemmen alle touchpoints, processen en medewerkers op elkaar af.

meer over Service design

Digitale transformatie
Je weet dat je organisatie mee moet in de digitalisering, maar hoe? Wij helpen je. Van een gedragen visie tot realisatie.

meer over Digitale transformatie

E-commerce
E-commerce is een speciale tak van sport: resultaatgericht, analytisch én creatief. Samen realiseren we forse conversieverbeteringen.

meer over E-commerce

Software en tools
Van een lekker overzichtelijke planningstool tot een systeem dat de bagage op luchthavens reguleert: wij maken tools en software op maat.

meer over Software en tools

Digital marketing
Het continu analyseren en optimaliseren van je website zorgt voor blijvend succes.

meer over Digital marketing