Onze stack

Het kiezen van de juiste techniek, koppelingen en CMS is maatwerk. Iedere organisatie is anders, heeft verschillende doelen en wensen. We kiezen de oplossingen die het best passen bij de online doelstellingen, het aanwezige technische landschap, wensen van de business en natuurlijk: bij je gebruikers.

Developer aan het werk in de studio

Uitdagende keuze

We hebben de expertise in huis om aan alle mogelijke wensen en eisen te voldoen: software-architectuur, backend-, frontend- en app development. Elk ontwerp kunnen we tot in de kleinste details ontwikkelen: websites, apps, webshops en interactieve webapplicaties (voor bijvoorbeeld klant- en mijnomgevingen). Ieder project begint met het stellen van doelen en het maken van keuzes. We leveren in alle gevallen maatwerk en onderzoeken graag samen welke techniek het meest passend is voor jullie vraagstuk. Na vele jaren ervaring hebben een aantal technieken onze voorkeur, we vertellen je er graag meer over.

Django en Wagtail

We werken sinds 2009 met het open source framework Django: "the web framework for perfectionists with deadlines". Django biedt alle bouwstenen om op efficiënte wijze websites, apps en webapplicaties op maat te ontwikkelen. Wagtail is de standaard CMS oplossing binnen de Django-community. Wagtail is wereldwijd favoriet bij redacteuren en developers. Het is een gebruiksvriendelijk, snel op te zetten CMS dat alle features biedt die je van een modern CMS mag verwachten. Met de ‘third party packages’ wordt er vanuit de Django community aanvullende features aangeboden.

Symfony en Craft

Symfony is met Laravel wereldwijd het meest toegepaste PHP framework vanwege zijn herbruikbare componenten en zijn flexibiliteit m.b.t. integratie met andere systemen. Symfony wordt door ons toegepast om beheerapplicaties en data-connectors te bouwen voor wat complexere projecten. Wij integreren Symfony vaak met het Craft CMS. Craft is een CMS dat enorm in opkomst is, ontwikkeld op basis van hoogwaardige open source technologieën. Het CMS is zeer geschikt voor contentgedreven platforms waar hoge eisen worden gesteld mbt beheer features, performance en security. Net als Wordpress beschikt Craft ook over een Plugin Store. De Plug Ins voor oa SEO en forms zijn van een hoge kwaliteit wat maakt dat er relatief weinig tijdrovend (dus duur) maatwerk nodig is.

Overige technieken

Naast bovenstaande technieken werken we met vele anderen. Om je een idee te geven van waar we mee werken, hier een greep uit onze technische stack: Linux, Django, Python, Wagtail, PHP, Symfony, Craft CMS, Microsoft .NET, Umbraco, Redis, PostgreSQL, GIT, Webpack, Babel, Tailwind, React, React Native, Vue.js, Nuxt.js, NGINX, SSH, Supervisor, Elasticsearch, Gunicorn.

Verder hebben we ruime ervaring met koppelingen aan uiteenlopende gespecialiseerde software pakketten. Zo kunnen we aansluiten op bijvoorbeeld bestaand archiefbeheer, beeldbanken, online ticketing, voorraadbeheer, HR/recruitment pakketten, cursussen, online payment, zorgapplicaties en meer.

Nog niet eerder over gehoord? Geen punt, we leggen je graag in simpele woorden uit wat wat is. En vooral: wat handig is voor je vraag. We kiezen de systemen die het best passen bij de online doelstellingen, bestaande techniek, wensen van de business en natuurlijk: bij je gebruikers.Online kaartverkoop

Van advies tot nazorg

In overleg kiezen we welke rol we pakken in techniek. We regelen het van A tot Z voor je, of we adviseren alleen hoe je je online landschap kan verbeteren en uitbouwen - en alles daartussenin. Ook als we niet zelf ontwikkelen, zijn design en development geïntegreerd. We zijn namelijk gewend om met heel verschillende partijen samen te werken.