PGOsupport

Visuele stijl PGO Support

PGOsupport helpt onderzoekers, gemeenten en de zorg bij het vormgeven van patiëntenparticipatie. Ook helpt PGOsupport patiëntenorganisaties bij het verder professionaliseren van de organisatie. Wij maakten de website die binnenkort getoetst wordt op toegankelijkheidniveau AA.

  • Onze services
Bezoek de website
Visuele stijl PGO Support

Patiëntenparticipatie voor betere zorg

Op de nieuwe website geven we de adviesdiensten een prominente plek, dit triggert patiëntenorganisaties om sneller advies in te winnen over hoe zij patiënten meer kunnen betrekken bij betere zorg en welzijn.

Design desktop en mobiel PGO support

Koppeling met Coachview

Voor het tonen van data in de cursusagenda en op de cursuspagina hebben we een koppeling gemaakt met de cursusadministratie software Coachview. Door met de laatste versie te koppelen benutten we veel meer features van de software die onder andere handig zijn voor online cursussen en het managen van inschrijfrechten van specifieke doelgroepen.

Een persoonlijk karakter

De website heeft een meer persoonlijk karakter gekregen doordat de experts van PGOsupport gekoppeld zijn aan een dienst, cursus of artikel. Dit maakt niet alleen de beleving van het merk PGOsupport rijker, ook de conversie naar een contactmoment wordt zo gestimuleerd.