Cases Gezondheid en welzijn

Cases Werken aan je gezondheid.

Werken aan je gezondheid.

KSYOS is een innovatieve instelling voor medisch specialistische zorg. Met 3.000 medisch specialisten, 3.000 paramedici en 6.000 huisartsen is KSYOS de grootste digitale zorginstelling van Nederland. Zij bieden middels TeleConsultatie dagelijks zorg aan 1.500 patiënten, dicht bij huis, zonder wachttijd en voor een eerlijke prijs. Met als doel de zorg slimmer, beter en menselijker maken. Wij gaven KSYOS een nieuwe visuele identiteit én een nieuwe website.

Vraag

Ontwikkel een identiteit die aansluit op ons gedachtegoed en ontwerp een website die daarbij past.

KSYOS logo design Fabrique

Oplossing

Ksyos is uitgegroeid van een Don Quichot tot een bevlogen bedrijf dat de afstandelijke zorg dichtbij brengt. Die de patiënt weer mens maakt en die je de vrijheid geeft om vanuit huis te werken aan je gezondheid. Het is tenslotte jouw gezondheid, jouw leven. Zo makkelijk kan het zijn. En waarom zou je dan nog moeilijk doen?

Dit gedachtegoed vormt het uitgangspunt voor het merk en de identiteit van KSYOS. Het logo staat voor de holistische aanpak. We tonen het spectrum waar de consument, patiënt, specialist, en huisarts elkaar ontmoeten.

We kozen qua hoofdkleuren voor roze en oranje. Warme, vrouwelijke kleuren. Ondersteund met een pallet van felle kleuren. Het kleurgebruik staat voor fun en geeft een niet medische uitstraling aan het merk. De tone of voice sluit aan op het totaalconcept: begrijpelijk en makkelijk. We zeggen waar het op staat.

Voor de fotografie is gekozen om per specialisme kleine scènes te fotograferen. De scènes vertellen iets over het specialisme, zonder het standaard beeld te laten zien dat je zou verwachten van een medische instelling. We tonen foto’s waar geen mensen of medische contexten in voorkomen.

KSYOS design website Fabrique

Resultaat

Een kleurrijke, vrolijke website. Vooruitstrevend en menselijk, precies waar KSYOS voor staat. De site is nu nog voornamelijk gericht op huisartsen en specialisten. In het nieuwe jaar volgt de sprong naar de consument.

Drukwerk KSYOS door Fabrique

Meer weten?

Bel Matthijs.

06-51031486

Of laat een bericht achter.

Bel mij terug

Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!