Zicht online wordt Fabrique

Om onze strategische en uitvoerende kracht te versterken bundelt Zicht de krachten met Fabrique. We vergroten ons dienstenaanbod en bieden nu het totaalpakket van strategie, design, development en data.

Waarom we ons aansluiten bij Fabrique

Zowel bij Zicht als bij Fabrique zagen we een veranderende vraag van onze opdrachtgevers. Het samengaan van onze bureaus is een passend antwoord hierop. Met de fusie verbreden we ons dienstenaanbod en ons team van ervaren strategen, designers en developers.

Fabrique en Zicht zijn bekende namen in het (inter)nationale digital agency landschap en hebben een sterke reputatie op het gebied van innovatie en user centered design. We zijn actief in het zorgdomein, onderwijs en cultuur, e-commerce en finance en zijn bekend om ons werk in de erfgoed- en leisure sector.

Door kennis en expertise te bundelen, kunnen we meer impact maken op een strategisch domein als healthcare en onze maatschappelijke relevantie verhogen.

Paul Traas, Directeur van Zicht

Fusie Zicht en Fabrique portretfoto

Wat verandert er voor mij?

Aan de ene kant verandert er veel, maar aan de andere kant ook vrijwel niets! We moedigen onze klanten altijd aan om groots te denken. Dat doen we nu zélf ook. Fabrique is een stap vooruit, een bureau met veel voor ons aanvullende disciplines. Deze kunnen we vanaf nu inzetten in projecten, dat is een mooie stap vooruit waar we enthousiast over zijn.

Tegelijkertijd verandert er ook weinig. De vertrouwde Zicht-gezichten blijven in Rotterdam. We verhuizen wel naar de Weena-Zuid. Een reden om snel eens op de koffie te komen?

Collega's aan het werk bij Fabrique Rotterdam

Onze diensten en oplossingen

Opdrachtgevers hebben op steeds grotere schaal vraagstukken die vragen om design thinking, om vernieuwende concepten. Dat is precies het DNA van Fabrique. Strategie, service design, branding en identities, digital design, development en online marketing. We bieden nu het volledige pakket.

Studio Fabrique Rotterdam
Opdrachtgevers hebben op steeds grotere schaal vraagstukken die vragen om design thinking, om vernieuwende concepten. Dat is precies het DNA van onze beide bureaus. Deze fusie vergroot per direct onze strategische en uitvoerende kracht.

Seb van Deursen, Oprichter Zicht

Meer weten?

Je bent van harte welkom in onze nieuwe studio op de Weena-Zuid. Of bekijk de services van Fabrique, of ons werk.