Onze branches

Financiële dienstverlening

Onze branches Financiële dienstverlening

De kansrijke wereld van financiën.

Interessante uitdagingen.

Zowel vanuit merkperspectief als met een service design-bril vinden wij de wereld van financiële dienstverleners erg interessant. Er liggen heel veel kansen voor nieuwe, innovatieve producten en diensten waarbij het gemak voor de klant centraal staat.

Klant is op zoek naar gemak.

De financiële sector heeft het vertrouwen en sympathie van de consument de afgelopen jaren deels verloren, en is dat langzaam opnieuw aan het opbouwen. Daarin is branding belangrijk, maar dan niet meer in de klassieke interpretatie die gaat over het vertellen van verhalen. De klant is op zoek naar gemak. We zien daarom dat banken veel investeren in het versnellen van innovatie, wat moet leiden tot nieuwe producten en diensten waar klanten echt blij van worden.

Meer weten over dit project?

Bel Matthijs 06-51031486

Of laat een bericht achter. Bel mij terug

Lean Start-Up filosofie en Agile aanpak.

De Lean Start-Up filosofie en Agile aanpak vinden goede grond bij banken en verzekeraars. Het zijn relatief eenvoudige methodes om de innovatie te versnellen. Met Scrum Academy samen helpen wij hen om dit concreet te maken met trainingen en agile coaching. Dat doen we bijvoorbeeld voor Aegon en Delta Lloyd.

Stap voor stap bouwen aan Delta Lloyd.

De nieuwe website voor Delta Lloyd hebben we ook in nauwe samenwerking ontwikkeld. Zij vroegen om een website die hen ondersteunt de meest klantgerichte verzekeraar van Nederland te worden. We hebben gekozen voor een projectaanpak die past bij een grote en complexe organisatie. We vernieuwden de website in fases. Het eerste scrumproject heeft de eerste bouwstenen opgeleverd. In twee daarop volgende scrumprojecten hebben we de rest van de website ontwikkeld. Dit gaf Delta Lloyd de tijd om ook als organisatie te veranderen en stap voor stap mee te bewegen.

Meer weten over ons financiële dienstverlening cases?

Bel Matthijs.

06-51031486

Of laat een bericht achter.

Bel mij terug

Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!