Cases Digital design en development

Cases Een corporate site met gevoel.

Een corporate site met gevoel.

Bank-verzekeraar ING Groep N.V. heeft meer dan 47 miljoen klanten in ruim 40 landen. Fabrique ontwikkelde in 2014 de nieuwe corporate website ING.com.

Vraag

Ontwikkel een website waarop alle belanghebbenden van de ING Groep een snelle en probleemloze toegang hebben tot onze producten, diensten en corporate informatie.

Oplossing

Een nieuwe look & feel, verbeterde navigatie en integratie van de verschillende subsites van de ING Groep. Zo ontstaat één overkoepelende corporate website waarop klanten én zakelijke bezoekers snel en gemakkelijk hun weg vinden naar alle vestigingen, diensten, financiële informatie, ‘Careers’ en ‘ING in Society’.

Met ons fotografie-concept zetten we ING toegankelijker neer. De nieuwe fotografie maakt samen met de aandacht voor storytelling de site vriendelijker en persoonlijker. De site straalt uit dat ING midden in de maatschappij staat. En door het responsive design is ING.com nu toegankelijk op alle devices.

Resultaat

Strak en ‘clean’ door de rustige look & feel en heldere navigatie, maar ook warm en menselijk door de persoonlijke fotografie en content. Een site die past bij de vooraanstaande rol van ING in de internationale financiële wereld.

Meer weten over dit project?

Bel Matthijs.

06-51031486

Of laat een bericht achter.

Bel mij terug

Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!