Zes nominaties bij de Lovie Awards

Drie van onze projecten verdienen zes nominaties bij de Lovie Awards. De online Vermeer Experience van het Rijksmuseum, membership program The Cover en het VR project ‘As if I already knew you…’ maken kans op een Lovie Award, de meest prestigieuze prijs binnen de Europese internetcommunity!

2 oktober 2023
Lovie Award nominaties Fabrique en Q42

Ons werk voor het Rijksmuseum is genomineerd in de categorieën Best Multimedia Storytelling, Best Navigation & Structure en Best User Experience. In de categorie Best Editorial Experience kreeg de online ontdekkingstour nog een eervolle vermelding. Speciaal voor de grootste Johannes Vermeer tentoonstelling bedachten we met het Rijksmuseum en digital product studio Q42 een hoogwaardige online experience. De Vermeer experience zet steeds door middel van beweging en specifieke uitsnedes de schilderijen op andere manieren naast elkaar, waardoor je als bezoeker de thema’s van Vermeer kan ontdekken.

The Cover is een membership program dat inspeelt op de dynamische en steeds veranderende levensstijl van vandaag. Het biedt exclusieve leden een gevarieerd en uniek programma aan activiteiten in en rondom hotels van de Sircle Collection. Dit project is genomineerd in de categorieen Lifestyle en Community & Social.

Tot slot werkten we als onderdeel van het Bubble Games Consortium mee aan een project waarbij we onderzochten hoe we met social design en research en de inzet van VR-technologie spanningen tussen groepen – die kunnen leiden tot polarisatie – kunnen temperen. Naast een eervolle vermelding in Weird & Experimental is dit project genomineerd in de categorie Connecitity.

VR film Bubble Games

May we have your votes, please?!

Naast de juryprijs bestaat ook de People’s Lovie Award, waarbij iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriete genomineerde project. Stem jij ook mee? Hieronder vind je de categorieën waarin ons werk is genomineerd!

Closer to Johannes Vermeer - Best Multimedia Storytelling in Marketing, Advertising & PR

Closer to Johannes Vermeer - Best Navigation & Structure in Websites & Mobile Sites

Closer to Johannes Vermeer - Best User Experience in Websites & Mobile Sites

The Cover: Private members’ club for the culturally curious - Lifestyle in Websites & Mobile Sites

The Cover: Private members’ club for the culturally curious - Community & Social in Apps, Platforms & Software

As if I already knew you… - Connectivity in Beyond