The Cover

De manier waarop mensen werken, verblijven, reizen en leven verandert. The Cover is een membership program dat inspeelt op de dynamische en steeds veranderende levensstijl van vandaag. Door het aanbieden van een gevarieerd programma aan activiteiten wordt een unieke ervaring gecreërd in steden over de hele wereld.

Bezoek de website

Privéclub voor cultureel nieuwsgierigen

Maak kennis met The Cover, een luxe networking & lifestylemerk die alle elementen van de Sircle Collection omtovert tot een exclusieve privéclub voor leden. De club richt zich op het bevorderen van lokale communities en het aanbieden van cultureel verrijkende ervaringen voor veeleisende individuen die graag een veelzijdig leven leiden. Door middel van georganiseerde activiteiten, panels en workshops worden zinvolle uitwisselingen aangemoedigd en biedt The Cover tegelijkertijd toegang tot diverse topfaciliteiten. Danzkij de samenwerking met partnerhotels, restaurants en creatieve en culturele mensen en instellingen worden ongeëvenaarde ervaringen gecreëerd in steden over de hele wereld.

Binnengluren

Voordat je lid wordt, informeert de website bezoekers over de drie clubthema's: community, werk en welzijn. Het potentiële lid krijgt een aantal van de mooiste hotels, restaurants, spa's en sportscholen te zien. Er wordt geen opsomming gegeven van alle specifieke locaties en voordelen, waardoor iets van het mysterie bewaard blijft. De interactieve homepage laat je binnengluren in de wereld van The Cover op verschillende locaties. Op deze manier wil de website nieuwsgierigheid opwekken en anticiperen op wat je te wachten staat als lid van The Cover.

The Cover: Privéclub voor cultureel nieuwsgierigen - foto: Sircle Collection

Jouw persoonlijke overzicht

Het ondersteunen van zo'n gevarieerde en dynamische club vraagt een digitaal platform dat leden, ruimtes en boekingen met elkaar verbindt. Wij ontwierpen en bouwden een platform voor The Cover met een activiteitenagenda, die ook boekingen mogelijk maakt voor de verschillende faciliteiten.

Een flexibel raster

De digitale stijl van The Cover bestaat uit een flexibel raster dat zich op het platform steeds herhaalt. Je navigeert door verschillende kolommen met allerlei soorten content. Het raster is agile en responsief en verandert of beweegt bij interactie. De ogenschijnlijk stijve structuur wordt vloeiend zodra je er iets mee doet.

Naadloze gebruikerservaring

We hebben het platform zo ontworpen dat gebruikers een naadloze ervaring hebben, of ze nu een massage, vergaderruimte, sauna of zonnebank reserveren.

Door de integratie met de reserveringssoftware kun je als lid moeiteloos de beschikbaarheid in realtime controleren, zodat het perfecte moment voor de gewenste service kan worden bepaald. Na boeking ontvang je een melding met alle benodigde details over de reservering.

Onze profielbeheerfunctie geeft gemakkelijk toegang tot het persoonlijke profiel van waaruit je boekingen kunt bekijken en annuleren, persoonlijke gegevens kunt wijzigen en facturen kunt inzien. Betalingen aanpassen, je voorkeursstad wijzigen of de QR-code van je lidmaatschap handig opslaan in je telefoon zodat je snel en gemakkelijk naar binnen kunt - het is allemaal mogelijk.

Wat is de volgende stap?

The Cover is een van de projecten die we uitvoeren in nauwe samenwerking met Sircle Collection. Eerder werkten we samen aan een nieuwe website voor Sircle Collection zelf en ontwierpen we de site voor een unieke hotelketen genaamd Sir Hotels.

The Cover is momenteel live in Barcelona, Amsterdam en Wenen. Nieuwe lidmaatschappen voor Londen en Milaan zijn aangekondigd. Meer steden volgen later dit jaar.

Momenteel heeft The Cover meer dan 900 clubleden. We werken aan het ontwerp en de ontwikkeling van een nieuwe app om een nog grotere groep te bereiken en het voor leden nog makkelijker te maken om onderweg te boeken.