Cases

Cases Vind je dag.

Vind je dag.

Hoe haal je meer uit een bezoek aan Tate? De ruim 200 tentoonstellingen en activiteiten op 4 verschillende locaties vragen om meer dan bewegwijzering. De slimme dayfinding app is jouw persoonlijke vriend en gids bij je bezoek aan Tate.

Waar heb je zin in?

Uit ons onderzoek bleek dat bezoekers vrij eenvoudig hun weg konden vinden in de gebouwen. In plaats van een pure ‘wayfinding’ stelden we daarom voor om een 'dayfinding' app te ontwikkelen. Een app die je vriendelijk vraagt: "Waar heb je zin in?”

Kunst om je heen.

De app biedt je de keuze tussen kunst, activiteiten en rustpauzes. Als een begripvolle gids zoekt hij precies de informatie die bij je past. Door beacons en Tate’s website API geeft de app je pasklare informatie over alles wat er op dat moment om je heen gebeurt.

Intuïtieve tips.

Op een vriendelijke manier geeft de app tips en suggesties op basis van je locatie. De app stimuleert je om andere delen van het museum te verkennen of wat tijd te nemen voor een bezoek aan museumwinkel of café.

Kunst beleven.

Met de app kun je op zoek naar je favoriete kunstenaars in het museum. Exclusieve audio van kunstenaars en curatoren verrijkt samen met de uitleg over de getoonde werken je bezoek.

Meer weten over dit project?

Bel Matthijs 06-51031486

Of laat een bericht achter. Bel mij terug

Eerste stap.

Samen met het digitale team van Tate en partners Q42 en NorthernLight ontwikkelde Fabrique de eerste iOS-versie van de app binnen de strakke deadline van 6 maanden. Feedback van gebruikers verwerken we in de tweede release.

De Tate App is onderdeel van Bloomberg Connects: een digitaal project dat je op een nieuwe, revolutionaire manier in contact brengt met kunst en kunstenaars.

Meer weten over dit project?

Bel Matthijs.

06-51031486

Of laat een bericht achter.

Bel mij terug

Meer Service design

Van Gogh Museum+Fabrique

Service design
on tour.

Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!