Podcast: Waarom wij ons aansluiten bij het Zweedse ARC

Waarom zou je als digitaal bureau samengaan met andere agencies? En welk voordeel levert een bureaugroep op voor opdrachtgevers? Nu Q42 en Fabrique hun krachten hebben gebundeld met het Zweedse ARC, leggen Stef Brooijmans (Q42), Matthijs Klinkert (Fabrique) en Gert Hans Berghuis (ARC Nederland) uit wat zij hiermee willen bereiken. Over het aanjagen van innovatie, de balans tussen consulting en digitale executie en waarom het zo verdomd goed klikt met die Scandinaviƫrs.

15 november 2022
Opname Podcast Fabrique en Q42 over ARC Nederland
Gert Hans Berghuis, Matthijs Klinkert, Wietske Rodenhuis, Jaap Mengers en Stef Brooijmans.

Deze aflevering 'Waarom Q42 en Fabrique zich aansluiten bij het Zweedse ARC' beluister je hier op de website van Q42. Of direct via Spotify.