Viktor&Rolf

Viktor&Rolf webshop – design and development by Fabrique

Modehuis Viktor&Rolf werkt op het raakvlak van kunst en mode. In extravagante en theatrale projecten zoeken Viktor&Rolf naar uitersten. Wij ontwierpen viktor-rolf.com. Een online magazine, museum en web store in één.

  • Prijzen & Erkenning
  • iF Communication Design Award
  • Red Dot Communication Design Award
Bezoek de website
Viktor&Rolf webshop – design and development by Fabrique

Haute couture webshop design

Het haute couture webdesign toont de collecties en een historisch overzicht van bijna 25 jaar Viktor&Rolf. Een site die alle ruimte laat voor de experimenten van het duo.

Viktor&Rolf webshop concepts – design and development by Fabrique

Te koop: van marriage tot couture

Viktor&Rolf timmeren aan de weg. Het innovatieve designer duo voegde de afgelopen periode telkens nieuwe collecties toe aan hun werk: 'marriage', 'vision' (de iconische V&R-brillen), en capsule collecties van hun beroemde concepten. Het bijzondere is dat een groot deel van hun steeds bredere werk online te koop is in de web store die we voor hen ontwikkelden. Inclusief de unieke couture stukken.

Website die voelt als een fashion magazine

Een glossy magazine met spreads, quotes, reportages (met vaste redactionele formats zoals ‘behind the scenes’) en – vooral - veel ruimte voor foto’s en video’s.

Viktor&Rolf zoom in on product page
Viktor-rolf.com brengt de catwalk bij je thuis. Wij brachten fashion artists Viktor&Rolf op een stijlvolle manier tot een sterk merk voor bereikbare, internationale e-commerce.

Hans Leijdekkers Creative director