Cases Digital design en development

Cases Viktor & Rolf

Haute couture webshop design.

Modehuis Viktor&Rolf werkt op het raakvlak van kunst en mode. In extravagante en theatrale projecten zoeken Viktor&Rolf naar uitersten. Fabrique ontwierp viktor-rolf.com, een webshop die alle ruimte laat voor de experimenten van het duo.

Vraag

Creëer een webshop die onze concepten op de voorgrond plaatst.

Oplossing

Een website die aanvoelt als een fashion magazine; een glossy magazine met spreads, quotes, reportages (met vaste redactionele formats zoals ‘behind the scenes’) en – vooral - veel ruimte voor foto’s en video’s.

Het haute couture webdesign toont de collecties en een historisch overzicht van bijna 25 jaar Viktor&Rolf. Maar bovenal maakten we de collectie en accessoires bereikbaar voor liefhebbers over de hele wereld.

We brachten een slimme onderverdeling aan in 'marriage', 'vision' (de iconische V&R-brillen), 'concepts' en 'capsules' (de losse producten). Van brillen tot bruidsjurken, van ontwerpschetsje tot een complete haute couture outfit: het is te koop in de webshop.

Resultaat

Viktor-rolf.com brengt de catwalk bij je thuis. En wij brachten fashion artists Viktor&Rolf op een stijlvolle manier tot een sterk merk voor bereikbare, internationale e-commerce.

Meer weten over dit project?

Bel Matthijs.

06-51031486

Of laat een bericht achter.

Bel mij terug

Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!