Cases Digital design en development

Cases Rev'it

Unieke verhalen én conversie.

REV'IT! is sinds 1995 een vooraanstaande producent van innovatieve en stijlvolle motorkleding. Onder het motto ‘inspire people to ride’ straalt REV’IT! in alles de passie voor motorrijden uit. Dat maakt REV’IT! tot een snelgroeiend merk. Fabrique ontwikkelde de nieuwe website van REV’IT!.

Vraag

Ontwikkel een website die inspireert en onze passie voor motorrijden op ieder pagina toont.

Oplossing

‘Best of both worlds’. We laten inspiratie en winkelen naadloos samengaan. We creëerden twee werelden. De ‘zwarte wereld’ met verhalen over motorrijden en de ‘witte wereld’ met de kleding en producten. Vanaf iedere pagina heb je beide werelden bij de hand. Door naar boven te scrollen kom je op een verrassende manier bij de inspiratie, scroll je naar beneden dan vind je de producten.

De met zorg vormgegeven verhalen passen bij de drie doelgroepen van REV’IT!: sport, adventure en urban. De productpagina’s geven gedetailleerde informatie over kleding en accessoires. De website verwijst direct naar het uitgebreide dealernetwerk van REV’IT!.

Resultaat

Vooruitstrevend, innovatief en stoer. Een website met de nadruk op branding, zonder dat conversie uit het oog wordt verloren. Door de unieke, inspirerende verhalen past de merkbeleving perfect bij ‘love brand’ REV’IT!. Revit.eu ademt motorrijden.

Meer weten?

Bel Matthijs.

06-51031486

Of laat een bericht achter.

Bel mij terug

Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!