REV'IT!

REV'IT! is sinds 1995 een vooraanstaande producent van innovatieve en stijlvolle motorkleding. Onder het motto ‘inspire people to ride’ straalt REV’IT! in alles de passie voor motorrijden uit. Dat maakt REV’IT! tot een snelgroeiend merk.

Bezoek de website

Unieke verhalen én conversie

Vooruitstrevend, innovatief en robuust. Een website met de nadruk op branding, zonder dat conversie uit het oog wordt verloren. Door de unieke, inspirerende verhalen past de merkbeleving perfect bij ‘love brand’ REV’IT!.

Rev'it! homepage design
Rev'it! design

‘Best of both worlds’

We laten inspiratie en winkelen naadloos samengaan. We creëerden twee werelden. De ‘zwarte wereld’ met verhalen over motorrijden en de ‘witte wereld’ met de kleding en producten. Vanaf iedere pagina heb je beide werelden bij de hand. Door naar boven te scrollen kom je op een verrassende manier bij de inspiratie, scroll je naar beneden dan vind je de producten.

Rev'it! design

Sport, adventure en urban

De met zorg vormgegeven verhalen passen bij de drie doelgroepen van REV’IT!: sport, adventure en urban. De productpagina’s geven gedetailleerde informatie over kleding en accessoires. Naast online shopping verwijst de website direct naar het uitgebreide dealernetwerk van REV’IT!.