Bezoek ons tijdens Agency at Night

Vrijdag 15 maart 2024 vindt voor het eerst het Agency at Night event plaats in Rotterdam. Meer dan 45 bureaus openen deze avond hun deuren. De deur van onze Rotterdamse studio staat ook open voor bezoekers!

12 maart 2024

Agency at Night vindt deze avond plaats van 17.00 tot 23.00 uur met aansluitend een feest in het centrum van Rotterdam. Bekijk de routes per wijk of baan je eigen weg door de stad.

Creative coding

Wij verwelkomen je uiteraard graag deze avond bij Fabrique voor een drankje, een praatje en om onze studio en ons werk te bekijken. Wil je meer? Er is nog plek bij onze Creative Coding workshop! Zie de website van Agency at Night voor meer info. We hebben een beperkt aantal plaatsen, dus geef je snel op! Dit kan via events@fabrique.nl.

Portfolio review

Wil je jouw portfolio laten zien en feedback ontvangen van een van onze (ux) designers, developers of strategen? Dan ben je van harte welkom om je werk te laten zien en elkaar beter te leren kennen! Loop gewoon naar binnen.

Tot slot: onze collega’s Chin en Ruben geven deze avond twee keer de Dare to Create talk, je kunt het opnemen tegen ons nog niet verslagen tafelvoetbalteam en natuurlijk drinken we gezellig een drankje met elkaar.

Tickets

Nog geen kaartje? Bestel deze dan snel;-) We wensen je sowieso een inspirerende avond tijdens Agency at Night en zien je graag de 15e!

Workshop in onze studio in Rotterdam