Webby Awards: stem op ons werk voor het Rijksmuseum!

Hoera! De virtuele tentoonstelling over Slavernij van het Rijksmuseum is twee keer genomineerd voor een Webby Award, 's werelds belangrijkste internetprijs, ook wel bekend als 'de Oscars van het Internet'.
En... je kunt tot 21 april stemmen op jouw favoriet! Help je ons met het winnen van deze gewilde Webby People's Voice Awards? Lees dan verder.

15 april 2022
Slavernij tentoonstelling Rijksmuseum Webby Awards

Met de virtuele Slavernij tentoonstelling zijn we samen met het Rijksmuseum en Q42 genomineerd in 2 categorieën: in de categorie 'Virtual & Remote - Arts & Culture’ en in ‘Websites and Mobile Sites - Cultural Institutions’. Je kunt per categorie een stem uitbrengen en dit kost slechts een paar minuten van je tijd!

Laat jouw stem horen in de categorie 'Virtual & Remote - Arts & Culture’ en hier voor ‘Websites and Mobile Sites - Cultural Institutions’.

Super bedankt! Wordt vervolgd... ;-)