Emerce100 2022: Fabrique in top beste fullservice digital agencies

Onafhankelijk onderzoek van Emerce in samenwerking met Motivaction stelde voor de zeventiende keer de Emerce100 lijst vast, waarin wij als strategic digital design agency opnieuw een hele mooie plek bemachtigen in de categorie Digital Agency fullservice groot. Bedankt klanten en relaties voor deze mooie waardering!

28 april 2022
Studio Amsterdam Fabrique met Emerce100 logo van 2022

Respondenten beoordelen de bureaus op kennis/knowhow, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Dit jaar stijgen we naar een tweede plek in het overzicht van fullservice digtal agencies met een forse stijging van 4,5 ster naar 5,5 ster!

Voor deze 17e editie van de Emerce100 werden onze directeuren Erik van der Meer en Matthijs Klinkert geïnterviewd over ons doel om als bureau te groeien met behoud van ons karakteristieke DNA: het belang van goed ontwerpen. Lees het artikel 'Fabrique groeit in consultancy' op Cstories. De digitale versie van de Emerce100 2022 kun je downloaden op de Emerce website.

Over Emerce 100

In deze speciale uitgave van Emerce wordt gepubliceerd hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar beoordelen. Het onafhankelijke imago-onderzoek wordt gedaan in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction.

Sinds vele jaren beperkt de Emerce100 zich niet meer tot slechts honderd bedrijven. Dit jaar bevatten de toplijsten opgeteld zo’n 535 vermeldingen. Doel van het onderzoek is dat het houvast biedt bij het kiezen van bureaus in de online branche en het is voor de namen in de lijst een mooie onderscheiding voor hun werk.

Kennis maken

Wil je (beter) kennis maken met Fabrique? Bekijk dan onze cases of lees meer over de services die wij bieden. Direct contact opnemen kan natuurlijk ook, of vul vrijblijvend het bel me terug formulier in.