Fabrique nr 1 Internetbureau in MT1000

Met trots vermelden we dat Fabrique op de eerste plaats staat in de categorie 'Beste bedrijf van Nederland in de sector Internetbureaus' in de publicatie van de Management Team 1000!

9 december 2021

Naast de volledige lijst van 1000 dienstverleners, waar je Fabrique al snel op plek 31 tegenkomt, worden tevens de specifieke winnaars per categorie getoond. In de categorie Internetbureaus pronken we dit jaar bovenaan! Check ook het korte interview met onze studio director Amsterdam, Amanda Boomstra.

MT/Sprout vraagt jaarlijks duizenden zakelijke beslissers met welke dienstverleners ze graag zakendoen (met daarbij de focus op de afgelopen 3 jaar). Zij beoordelen vervolgens deze dienstverleners op klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering en geven hen een Net Promoter Score (NPS). Ervaringen, niet slechts reputaties, vormen de basis voor de MT1000. Het onderzoek naar de meest gewaardeerde dienstverleners van Nederland wordt uitgevoerd door de Universiteit van Amsterdam.