Concertgebouw Brugge

Concertgebouw Brugge wil een wereldspeler worden op het gebied van muziek en hedendaagse dans. De nieuwe website moet deze ambitie kracht bij zetten.

  • Onze services
Bezoek de website

Modern ontmoet klassiek in Brugge

Het Concertgebouw van Brugge is gevestigd in een modern en spannend gebouw aan de rand van de middeleeuwse binnenstad. Dit contrast en interessante samenspel vind je ook binnen de muren van het gebouw. Zowel klassieke muziek als hedendaagse dans vormen belangrijke thema’s in de programmering. Deze dynamiek (programmering, huisstijl en content) zie je terug op de website.

Focus op online kaartverkoop

Een overzichtelijke agenda, een aantrekkelijke eventpagina en het vloeiend kunnen bestellen van kaarten en abonnementen zijn de belangrijkste ingrediënten van deze website. Voor het bestellen van kaarten en abonnementen hebben we gebruik gemaakt van de ticketoplossing TicketTrigger en deze gekoppeld met de SRO installatie van het Brugge Netwerk.

Mobiel design overview Concertgebouw Brugge

Balans houden in een nieuwe huisstijl

Op de website hebben we de nieuwe huisstijl van het Concertgebouw Brugge, die ontwikkeld is door het bureau Skinn, toegepast. Het is een strakke huisstijl met karakteristieke lettertypen, grote beelden en veel subtiele details. Het was een uitdagende implementatie waarbij we de focus hebben gelegd op een goede balans en het met mate toepassen van alle beschikbare designelementen.

Visueel design website Concertgebouw Brugge