Services en methodes


Designers en engineers. Storytellers en strategen. Fabrique is een strategisch digitaal bureau. Samen met onze klanten creëren we uitzonderlijke experiences, verandering en resultaat.
Digital design en development
Wij ontwerpen en bouwen alles wat pixels heeft. Apps, websites, smartwatches. Altijd met de beste user experience.

meer over Digital design en development

Service design
Begrijp jij je klant op ieder punt in de customer journey? Wij stemmen alle touchpoints, processen en medewerkers op elkaar af.

meer over Service design

Digital transformation
Je weet dat je organisatie mee moet in de digitalisering, maar hoe? Wij helpen je. Van een gedragen visie tot realisatie.

meer over Digital transformation

Software en tools
Van een lekker overzichtelijke planningstool tot een systeem dat de bagage op luchthavens reguleert: wij maken tools en software op maat.

meer over Software en tools

E-commerce
E-commerce is een speciale tak van sport: resultaatgericht, analytisch én creatief. Samen realiseren we forse conversieverbeteringen.

meer over E-commerce

Branding en visual identity
Een merk is meer dan je logo. Wat is de essentie van wie jullie zijn? We zijn ervan overtuigd dat een sterk merk voelbaar moet zijn in alles wat je levert.

meer over Branding en visual identity

Onze methodes

We stellen vragen, nemen niets voor lief. We verleggen grenzen, samen. Of we dat nu doen in een scrum, design sprint of met workshops. We doen alles wat nodig is om tot het beste resultaat te komen. Op een manier die past bij jou, bij ons en de opdracht.
Design Sprint
Van concept naar werkende demo in 5 dagen. Het is verbazingwekkend wat een gefocused team onder druk kan bereiken in één week tijd!

meer over Design Sprint

Design research
We zoeken de gebruiker graag op in de context waar hij het product gebruikt en brengen zijn customer journey in kaart.

meer over Design research

Agile
Fast, furious and effective. Scrum is de projectaanpak waarbij iedereen, de makers én de opdrachtgevers, bij elkaar zitten om samen op een hoog tempo mooie dingen te maken.

meer over Agile

Lean
Lean mean startup machine. Een Corporate startup of Corporate Venture is dé manier om innovatie binnen grotere organisaties te versnellen.

meer over Lean