Portfolio Fashion

Portfolio Viktor & Rolf

Haute couture webshop design.

Modehuis Viktor&Rolf werkt op het raakvlak van kunst en mode. In extravagante en theatrale projecten zoeken Viktor&Rolf naar uitersten. Fabrique ontwierp viktor-rolf.com, een webshop die alle ruimte laat voor de experimenten van het duo.

Vraag

Creëer een webshop die onze concepten op de voorgrond plaatst.

Oplossing

Een website die aanvoelt als een fashion magazine; een glossy magazine met spreads, quotes, reportages (met vaste redactionele formats zoals ‘behind the scenes’) en – vooral - veel ruimte voor foto’s en video’s.

Het haute couture webdesign toont de collecties en een historisch overzicht van bijna 25 jaar Viktor&Rolf. Maar bovenal maakten we de collectie en accessoires bereikbaar voor liefhebbers over de hele wereld.

We brachten een slimme onderverdeling aan in 'marriage', 'vision' (de iconische V&R-brillen), 'concepts' en 'capsules' (de losse producten). Van brillen tot bruidsjurken, van ontwerpschetsje tot een complete haute couture outfit: het is te koop in de webshop.

Resultaat

Viktor-rolf.com brengt de catwalk bij je thuis. En wij brachten fashion artists Viktor&Rolf op een stijlvolle manier tot een sterk merk voor bereikbare, internationale e-commerce.

Meer weten over dit project?

Heb je vragen over de website van Viktor&Rolf? Bel of mail Pieter.

Of lees meer over onze expertise op het gebied van E-commerce, Fashion of Interactieve media.

Bel of mail
Pieter

Jongerius
Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!