Portfolio Fashion

Haute couture webshop design.

Modehuis Viktor&Rolf werkt op het raakvlak van kunst en mode. In extravagante en theatrale projecten zoeken Viktor&Rolf naar uitersten. Fabrique ontwierp viktor-rolf.com, een webshop die alle ruimte laat voor de experimenten van het duo.

Vraag

Creëer een webshop die onze concepten op de voorgrond plaatst.

original_images/02_VR.png

Oplossing

Een website die aanvoelt als een fashion magazine; een glossy magazine met spreads, quotes, reportages (met vaste redactionele formats zoals ‘behind the scenes’) en – vooral - veel ruimte voor foto’s en video’s.

Het haute couture webdesign toont de collecties en een historisch overzicht van bijna 25 jaar Viktor&Rolf. Maar bovenal maakten we de collectie en accessoires bereikbaar voor liefhebbers over de hele wereld.

We brachten een slimme onderverdeling aan in 'marriage', 'vision' (de iconische V&R-brillen), 'concepts' en 'capsules' (de losse producten). Van brillen tot bruidsjurken, van ontwerpschetsje tot een complete haute couture outfit: het is te koop in de webshop.

original_images/03_VR.png

Resultaat

Viktor-rolf.com brengt de catwalk bij je thuis. En wij brachten fashion artists Viktor&Rolf op een stijlvolle manier tot een sterk merk voor bereikbare, internationale e-commerce.

original_images/04_VR_MVTKWCH.png

Meer weten over dit project?

Heb je vragen over de website van Viktor&Rolf? Bel of mail Pieter.

Of lees meer over onze expertise op het gebied van E-commerce, Fashion of Interactieve media.

Bel of mail
Pieter

Jongerius
Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!