Onze services Training en masterclasses

Onze services Training en masterclasses

Of het nu gaat om Scrum, om Lean StartUp of om merkgestuurd ontwerpen: we geloven in ons vak en onze visie, en delen die ideeën graag.

Masterclass door Fitbit-ontwerper Gadi Amit

Meer weten over dit project?

Bel Matthijs 06-51031486

Of laat een bericht achter. Bel mij terug

Fabrique Masterclasses

Om kennis te delen organiseren we regelmatig open masterclasses, gegeven door industry leaders uit ons netwerk. Zo hadden we de afgelopen jaren bijvoorbeeld masterclasses van auto-ontwerper Lowie Vermeersch die vertelde over zijn werk bij Pininfarina en Granstudio, merkstrateeg Mark Radda met een hilarisch verhaal over de gemengd ontvangen stijl van de Olympische Spelen in Londen en Fitbit-designer Gadi Amit die de vinger aan de pols hield op het gebied van wearables.

Wil je op de hoogte blijven van onze Masterclasses? Volg ons op Facebook en Twitter of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Scrum Academy

Complexe projecten tot een goed einde brengen, binnen de gestelde tijd en het beschikbare budget. Daar gaat het om bij Scrum. Onze ervaringen met Scrum hebben we vastgelegd in de bestseller Get Agile! En in 2013 hebben we samen met trainingsbureau GIFT de Scrum Academy opgericht.

De Scrum Academy traint opdrachtgevers, bureaus en teams in het werken met Scrum. Vooral gericht op design & development projecten, zoals het ontwikkelen van websites en apps. Maar ook voor multidisciplinaire projecten in de marketing- en communicatiebranche. Op de Scrum Academy trainen we mensen uit allerlei disciplines om Scrum Master of Product Owner te worden, en coachen we organisaties om agile te werken. Bekijk de Scrum Academy website voor programma en prijzen.

Playing Lean

Hoe kunnen we onze innovatieprocessen versnellen? Het is een terugkerende vraag bij veel corporate organisaties. Toepassen van de Lean StartUp-methode kan de oplossing zijn. Door onze ervaringen in corporate organisaties én in start-ups te combineren, kunnen we onze klanten goed helpen om hun innovatiecultuur te verbeteren. Dat is voor organisaties die gebouwd zijn op zekerheid vaak lastig, want bij innovatie zijn veel zaken niet zeker en vragen om onderzoek.

Naast de theorie faciliteren we deze trainingen met behulp van het ouderwetse bordspel 'Playing Lean'. Het spel brengt de theorie in praktijk, omdat je met jouw team een start-up moet uitbouwen tot de nieuwe Facebook. Kern van het spel zijn de principes die aan bod komen in de bestsellers 'The Lean StartUp' van Eric Ries en 'Running Lean' van Ash Maurya. De krachtige principes uit de boeken hebben de wereld van productontwikkeling de afgelopen jaren al ingrijpend vernieuwd.

Op zoek is naar versnelling, agiliteit en risicobeperking? We nodigen je van harte uit om hier eens over verder te praten.

Daag ons uit!

Wil jij iets kunnen wat wij kunnen? Creatieve workshops doen? Design thinking? Lean StartUp leren kennen? Ideeën toetsen en uitwerken in een PressureCooker? Neem eens contact op met Gert Hans Berghuis. Samen kunnen we kijken wat we voor je kunnen doen. We hebben er #zinin!

Meer weten over training en masterclasses?

Bel Matthijs.

06-51031486

Of laat een bericht achter.

Bel mij terug

Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!