Onze services Fashion

Onze services fashion

Branding is waar het om gaat bij fashion. Meer dan in welke branche ook. Modemerken zijn succesvol door anders te zijn. Door hun collectie, door eigenzinnige fotografie en onderscheidende winkels, fysiek én online. Branding zorgt voor het creëren van verschil.

Fotografiestijl Ginger Collections

In de afgelopen jaren heeft Fabrique met meer dan 20 fashion merken samengewerkt, vooral op het gebied van e-commerce. Succes in e-commerce komt niet vanzelf, ook al heb je een sterk merk en een geweldige collectie. Het wordt ook bepaald door de strenge wetten van conversie en de bijbehorende conventies.
Succesvolle online fashion stores beginnen daardoor steeds meer op elkaar te lijken. Natuurlijk zijn bewezen interfacepatronen belangrijk. Het is alleen jammer dat ze zo vaak leiden tot weinig inspirerende gebruikerservaringen. Daarom nemen we zowel branding als zakelijke doelstellingen serieus.

Merkontwikkeling

Een merk komt tot uiting in alles wat je zegt en doet. Door middel van doelgerichte workshops helpen we fashion brands om zichzelf te herontdekken en te vernieuwen. Het liefst zonder lange strategische PowerPoint presentaties; want we houden van een pragmatische aanpak. Bekijk bijvoorbeeld ons werk voor Fred de la Bretonière, het Belgische modemerk Ginger of het Franse 3Suisses. Of lees meer over merkontwikkeling.

Design voor inspiratie

Inspiratie is de motor van fashion. Door goed te kijken naar de kernboodschap en te luisteren naar de verhalen, creëren we een inspirerende omgeving die bijdraagt aan de zakelijke doelstellingen. Van daaruit kijken we naar de opbouw van de collectie, de merkuitstraling, campagnefotografie en audiovisuele middelen.
Bekijk bijvoorbeeld ons werk voor Viktor&Rolf, Expresso of Rev'it. In deze websites komt inspiratie samen met productinformatie.

Viktor&Rolf website 2016

Meer weten over dit project?

Bel Matthijs 06-51031486

Of laat een bericht achter. Bel mij terug

Conversieverhoging in fashion

Online verkoop is de basis van de meeste fashion websites en apps. Vanuit onze uitgebreide ervaring voor meer dan 20 mode merken, doelgroeponderzoek en gebruikersstatistieken geven we advies en maken we ontwerpen die zijn afgestemd op de collectie en het e-commerce platform.
We hebben ervaring in het ontwerpen en optimaliseren van webshops op basis van platforms zoals  Hybris, Salesforce Commerce Cloud, Oracle en Magento. Bekijk bijvoorbeeld ons werk voor HEMA. Door de gezamenlijke inspanningen van onze teams, implementatiepartners en onze klanten, weten we vaak een forse conversieverhoging te bereiken. Meer weten? Lees onze pagina over design voor e-commerce.

Design consultancy en meer

Heb je een in-huis design team dat je graag samen met ons aan het werk zet? Ben je alleen op zoek naar creatieve inspiratie of een diepgaande expert review? Geen probleem, daag ons uit. Geen twee klanten zijn voor ons hetzelfde. Net als voor jou.

Meer weten over fashion?

Bel Matthijs.

06-51031486

Of laat een bericht achter.

Bel mij terug

Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!