Onze services

E-commerce

Onze services E-commerce design

E-commerce design.

Design voor conversie én branding.

We hebben ruime ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van grote en kleine webshops. Van meubels tot boodschappen, van mode tot reizen, je kunt het kopen in ‘onze’ webwinkels. Samen met onze klanten en ontwikkelpartners realiseren we forse conversieverbeteringen.

original_images/Overleg-PL-en-designer-Rogier-en-Chris.jpg

Webshop design voor conversie.

Een webwinkel heb je in de eerste plaats om te verkopen. Door onze uitgebreide ervaring bij het ontwerpen van goed converterende webshops kunnen we je adviseren welke functies bij je business en je assortiment passen, en die zullen bijdragen aan de verkoop. Welke filtering heb je nodig? Welke productinformatie? Door metrics en A-B tests hebben we geleerd welke interface-patronen het beste converteren.

Echt. 20% meer conversie.

HEMA

HEMA is van iedereen. Overal klopte de merkbeleving, behalve online. En juist daar heeft HEMA grote ambities. Door de kunst van het weglaten maakte Fabrique hema.nl weer echt HEMA.


Resultaat: 20% meer conversie, 41 omzetstijging op mobiel, bezoekduur stijging van 25%.

Van vergelijken naar afsluiten.

Independer

Als onafhankelijke vergelijkingssite maakt Independer verzekeren gemakkelijk voor bijna 1 miljoen klanten in Nederland. Door het maken van krachtige keuzes creëerden we een heldere en overzichtelijke vergelijker voor zorgverzekeringen. De klant heeft de belangrijke informatie altijd bij de hand. Ook op mobiel.

Resultaat: Independer groeide harder dan verwacht en hielp in 2015 ruim meer klanten dan het jaar daarvoor.

Geven met aandacht.

IKEA

Voor de feestdagen ontwierpen we een nieuwe merkbeleving voor ‘IKEA Gift Shop’, een online gift shop en de digitale elementen voor een pop-up store. We creëerden één experience over verschillende kanalen en touchpoints, waarbij digitale elementen geïntegreerd werden in de fysieke beleving. Bekroond met Silver Dutch Interactive Award (categorie Campaign).

Bezoekersindex 107, conversieindex 121, verkoopindex 133.

Merkgestuurde aanpak

We hebben uitgebreide ervaring in het tot leven brengen van merken. Effectief verkopen betekent dus ook: waar maak je het verschil? We zullen altijd op zoek gaan naar onderscheid. Of dat nou zit in een geweldig uiterlijk, een unieke advies-module, of een herkenbare tone-of-voice.We maken gebruik van je gekozen positionering en verhalen, of ontwikkelen deze samen met jou en je collega’s. We kunnen helpen bij het creëren van overtuigende fotografie, tekst en video.

Omnichannel commerce

Er is geen offline meer in retail. Voor retailers is omnichannel zakendoen al jaren gemeengoed, of nabije toekomst. De mobiele telefoon is een heel normaal hulpmiddel voor klanten, ook op de winkelvloer. Dat begint bij een full-responsive webshop of native app. Ben je op zoek naar innovatieve toepassingen van techniek of verrassende koppelingen tussen de digitale en fysieke wereld? We denken met je mee.

E-commerce development

Ons e-commerce werk is vaak voor grote merken zoals HEMA, IKEA, Staatsloterij en Albert Heijn. We werken dan als strategie- en designpartner samen met een implementatiepartij. We hebben ervaring met het ontwerpen van webwinkels die draaien op Salesforce Commerce Cloud, Oracle, Magento en meer. Voor webshops met minder omzet, zoals het Design Museum London en Viktor & Rolf leveren we vaak wél de development, doorgaans op basis van het Shopify platform. Wil je weten wat voor jou de beste oplossing is? We denken graag mee!

Meer weten over e-commerce?

Bel Matthijs.

06-51031486

Of laat een bericht achter.

Bel mij terug

Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!