Onze services

Digital transformation

Onze services Digital transformation

De customer experience van morgen is digitaal.

Van visie tot realisatie.

De wereld waarin je vanochtend wakker werd, ziet er anders uit dan gisteren. De digitale revolutie lijkt geen grenzen te kennen. Deze wereld vol mooie kansen vergt veel van een organisatie om hier effectief op in te kunnen spelen. Design speelt daarin een grote rol. Fabrique helpt organisaties om de visie, en processen en het team naar het volgende niveau te tillen. Daarnaast helpen we vanaf dag één om snelheid te maken.


original_images/IKEA_05bmodified_afYE0Hw.jpg

De echte transformatie is die van je organisatie.

Natuurlijk wil je een website die gebruik maakt van de nieuwste technologieën, een gebruiksvriendelijk ontworpen interface voor jouw product of méér doen met Internet of Things. Dat zijn belangrijke initiatieven in de stap naar digitalisering. Maar de belangrijkste stap bij een digitale transformatie is zorgen dat je organisatie er klaar voor is.

Vermogensbeheer opnieuw uitgevonden.

Prospery van ABN AMRO

Hoe brengen we private banking naar vandaag? In een horizon 2 project voor ABN AMRO ontwikkelden we met hen Prospery voor de Duitse markt. In het kort: digitaal vermogensbeheer in combinatie met persoonlijke videocoaching tegen een vast tarief en met onboarding binnen 15 minuten. Daarmee is Prospery de eerste digitale vermogensbeheerder van Europa.

De huurder als huisbaas.

De Key

Van pure dienstverlener verandert woonstichting De Key de laatste jaren in een corporatie waar de bewoners zelf hun zaken kunnen regelen. De nieuwe website geeft de huurders écht grip op wonen. Hiermee zorgt De Key voor een paradigmaverschuiving in de woningcorporatiesector.

Denk groot, begin klein.

Digitale transformatie klinkt als een enorm proces. En soms is het dat ook. Wij adviseren na een eerste assessment vaak om twee parallelle trajecten in te zetten, die tenslotte samenkomen:

Two transformation tracks[1].png
  • Er is een traject bovenlangs, waar we werken aan awareness van top management of de hele organisatie, en aan een visie voor digitale transformatie en innovatie. Dit noemen wij de flag. Wat is kwaliteit? Wat moet veranderen om het innovatievermogen te versterken? Welke skills zijn er nodig?
  • Tegelijkertijd starten we met kleinere, behapbare initiatieven. Met één of enkele kleinere projecten die bijdragen aan de nieuwe visie en die zorgen voor draagvlak, voor nieuwe vaardigheden én voor verandering in het klein. Dit noemen we de bag. Tijdens deze projecten, vaak design sprints, nemen we samen met jou de mensen in je organisatie mee in de nieuwe manier van denken en werken. Dat is agile en belangrijker nog, zo zetten we de transformatie direct voelbaar in gang.
  • Na verloop van tijd wordt de nieuwe filosofie de norm en kan management top-down nieuw beleid vaststellen of ruimte maken voor impactvolle transformatie.

Integratie en support.

Innovatie slaagt alleen als denken en doen bij elkaar komen. We helpen om de beide sporen bij elkaar te brengen in een krachtige innovatieomgeving. We helpen met het opbouwen en op stoom brengen van een team waarin business, design en tech zijn vertegenwoordigd, en dat zelfstandig de strategie kan vertalen naar producten en diensten waar gebruikers blij van worden. Snel, slagvaardig en flexibel, waardoor je concurrentiekracht vergroot.

Is je digitale transformatie volop in gang? Innovatie vraagt doorlopende kwaliteit. We helpen organisaties om hun innovatiekracht verder te optimaliseren. Met nieuwe tools & inspiratiesessies, maar soms ook door zelf designkracht te bieden op allerlei vlakken.

Meer weten over digital transformation?

Bel Matthijs.

06-51031486

Of laat een bericht achter.

Bel mij terug

Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!