Fabrique opnieuw één van de beste digital bureaus in Emerce 100

We zijn opnieuw trots dat we ook dit jaar weer bij de beste digital bureaus van Nederland horen! Onafhankelijk onderzoek van Emerce in samenwerking met Motivaction stelde voor de zestiende keer de Emerce 100 lijst vast, waarin wij opnieuw een mooie plek bemachtigen als strategic digital design agency in de categorie Digital Agency fullservice groot. Een prachtige erkenning; hartelijk dank aan onze klanten en relaties!

28 april 2021
Emerce 100 jaar 2021 Fabrique

Over Emerce 100

In deze speciale uitgave van Emerce wordt gepubliceerd hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar beoordelen. Het onafhankelijke imago-onderzoek wordt gedaan in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction. Doel van dit onderzoek is dat het houvast biedt bij het kiezen van bureaus in de online branche en het is voor de namen in de lijst een mooie onderscheiding voor hun werk.

Kennis maken

Wil je (beter) kennis maken met Fabrique? Bekijk dan onze cases of lees meer over de services die wij bieden. Direct contact opnemen kan natuurlijk ook, of vul vrijblijvend het bel me terug formulier in.