FabriqueUniversity is open


You're never too cool for school! Altijd al meer willen leren over design thinking, UX, E-commerce, development of bijvoorbeeld customer journey mapping? Tijdens de coronacrisis hebben wij onze FabriqueUniversity geopend: een plek waar we inspirerende courses geven. Zeker in deze tijden willen we ook anderen inspireren en daarom zetten we onze deuren open.

20 maart 2020
FabriqueUniversity course

Online courses en talks

De komende maanden organiseren we verschillende talks en courses. Na aanmelding ontvang je een link waarmee je kan deelnemen. Op deze pagina vind je het actuele courses overzicht. De inhoud van de courses is te vinden op de event pagina waar je ook meteen kan inschrijven.

  • We werken op het moment aan nieuwe talks, houd onze social kanalen in de gaten voor updates.
Visual eerste online course FabUniversity

Tot snel bij de FabriqueUniversity!

We hopen dat er een mooie course of talk voor je bij zit en dat we je binnenkort op het scherm mogen verwelkomen. Mocht je op zoek zijn inspiratie, maar zit jouw onderwerp er niet tussen? Neem dan eens een kijkje op ons blog. Voor vragen over courses, talks of andere vragen rondom de FabUniversity kan je contact opnemen met Iris van Fabrique.