People’s Lovie Awards: laat je stem horen voor Sir Hotels & Beleef de Nachtwacht!

Bij de Lovie Awards, dé prijzen voor het beste Europese online werk, behoren de websites van Sir Hotels en Beleef de Nachtwacht beiden in 2 categorieën bij de finalisten van dit jaar. Sir Hotels in de categorie ‘Websites: Best Design – Aesthetic’ en in de categorie ‘Websites: Travel & Tourism’ en Beleef de Nachtwacht in de categorieën ‘Websites: Art’ en ‘Website Craft: Best Individual Editorial Experience’. We maken dus samen met onze klanten en partners 4 keer kans op een een Lovie Award. Daarnaast maken we ook kans op People’s Lovie Awards, en hiervoor hebben we jouw stem nodig!

25 september 2019

Stemmen duurt slechts 2 minuten!

Omdat we finalist zijn in meerdere categorieën mag je op 4 verschillende pagina’s je stem uitbrengen: op de pagina van Websites: Best Design – Aesthetic, die van Websites: Travel & Tourism, die van Websites – Art en de pagina van Website Craft: Best Individual Editorial Experience.

Klik op Vote en kies vervolgens om te stemmen via je Facebook of Twitter account en… Done! Hartelijk dank voor je vote(s)!

Vote 1: Sir Hotels in Websites: Best Design – Aesthetic.
Vote 2: Sir Hotels in Websites: Travel & Tourism.
Vote 3: Beleef de Nachtwacht in Websites – Art.
Vote 4: Beleef de Nachtwacht in Website Craft: Best Individual Editorial Experience.

Online teaser van je verblijf

Slapen in een Sir Hotel gaat veel verder dan de kamer waar je in slaapt. Het is een one-of-a-kind ervaring. Luxueuze en stoere hotels met charme. En dat is precies wat je moet voelen bij een bezoek aan de website. De site is een teaser van je toekomstige verblijf.

Fabrique werd gevraagd in te spelen op de behoefte van creatievelingen (the creative class), de gasten van Sir Hotels. Door entertainen, leren en verrassen. En natuurlijk, om uiteindelijk bij te dragen aan meer online boekingen. Via de eigen site en externe booking sites.

Lees meer over dit project op de casepagina van Sir Hotels.

Sir Hotels - diverse screenshots Amsterdam, Barcelona, Berlin. Design Fabrique.

Inzoomen tot in het kleinste detail

In 2019 is het 350 geleden dat Nederlands' beroemdste schilder stierf. Het Rijksmuseum pakt uit met een aantal grote Rembrandt-tentoonstellingen en de NTR organiseert met Project Rembrandt op televisie een zoektocht naar het grootste schildertalent van Nederland, gepresenteerd door Annechien Steenhuizen.

Voor dit themajaar ontwikkelden Fabrique en Q42 in samenwerking met het Rijksmuseum en de NTR de interactieve documentaire Beleef de Nachtwacht. Met videotours die inzoomen tot in het kleinste detail, rijke achtergrondinformatie, uitgelichte figuren, nieuw gecomponeerde muziek, voice-overs, plus nog veel meer ontstaat er een hele nieuwe manier van online storytelling.

Nooit eerder was het mogelijk om zo dichtbij Rembrandts Nachtwacht te komen! Beleef zelf ook deze interactieve tentoonstelling.