Heropening en nieuwe app Museum De Lakenhal

Na ruim 24 maanden opent Museum De Lakenhal deze week weer haar deuren. Het museum is helemaal opgefrist en uitgebreid met 420 vierkante meter expositieruimte. Om Museum De Lakenhal opnieuw te beleven ontwikkelden we samen de nieuwe L@kenhal app.

19 juni 2019

Scan en luister

Oude vertrouwde topstukken kun je eenvoudig scannen met je mobiele telefoon en de app vertelt je er alles over. Er is geen chronologische route door het museum, en daarom dus ook niet in de multimediatour. Museum De Lakenhal wil het museum zo gastvrij en laagdrempelig mogelijk maken. Daarom wordt zowel in het museum als met de app ‘rondzwerven’ gestimuleerd. In ieders eigen tempo en volgens ieders eigen interesses. Nu zijn alleen nog de schilderijen opgenomen in de app, binnkort volgen ook de andere objecten op zaal. Nieuwsgierig? De app is gratis te downloaden voorIOS of Android.