Nieuws

European Design Award voor website Sir Hotels

12 juni 2019

Afgelopen zaterdagavond namen wij in Warschau een Bronze European Design Award in ontvangst. De prijs is voor de nieuwe website van Sir Hotels en werd uitgereikt in de categorie promotional site.

Het zoeken, vergelijken en boeken van hotelkamers doen gasten vooral op vergelijkingssites. Omdat daar weinig ruimte is voor een hotel om zich te onderscheiden is het voor een hotel nog belangrijker geworden om die ruimte te pakken op hun eigen website. Voor de website van Sir Hotels stond de merkbeleving daarom centraal. Sir is modern luxueus. Je hoeft niet fancy te zijn. Je moet wel af durven gaan op je gevoel en op zoek zijn naar nieuwe ervaringen. En daar spelen we met de website op in.

Slapen in een Sir Hotel gaat veel verder dan de kamer waar je in slaapt. Het is een one-of-a-kind ervaring. Luxueuze en stoere hotels met charme. En dat is precies wat je moet voelen bij een bezoek aan de website. De site is een teaser van je toekomstige verblijf. Ontdek het zelf op https://www.sirhotels.com/en/.

original_images/1._SPIN__SIR_Hotels.jpg
Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!