Dutch Digital Design op podium New Dutch Wave tijdens SXSW


Tijdens het South By South West (SXSW) festival in het Amerikaanse Austin staan Nederlandse bureaus op het podium onder de vlag van Dutch Digital Design. Aanwezig zijn onder meer Fabrique en Code d’Azur.

7 maart 2019

Dinsdag 12 maart vindt de Dutch Design Day plaats, die wordt georganiseerd door Dutch Design Foundation (DDF). De nieuwste generatie design en tech ondernemers delen succesvolle projecten in de New Dutch Wave house.

Na een korte intro en voorbeelden door Bert Hagendoorn van Dutch Digital Design, zal Erik Rave van Code d’Azur de case The Lockdown presenteren, ’s werelds eerste mobile AR escape room, die zij maakten voor ABN AMRO. Daarna zal Pieter Jongerius van bureau Fabrique ingaan op de vraag wat is er zo Nederlands is aan ons digitale ontwerp.

New Dutch Wave is er om ambitieuze Nederlandse ondernemers in de creatieve sector internationaal te presenteren. Dit jaar zijn er meer dan 40 partners aangesloten, variërend van startups, scale-ups, gemeenten, corporates tot creatives.

Ook aanwezig in Texas en wil je dit event niet missen? Schrijf je dan hier in.