Regel recht met BrandMR


Brandmeester staat voor juridische hulp op een nieuwe manier. Voorspelbaar, met een vaste prijs en een online dossier voor de advocaat én klant. Fabrique was vanaf het eerste moment betrokken en in een fijne samenwerking hebben we de complete legal service ontworpen, gebouwd en voorzien van content. Zodat Brandmeester klaar is om de traditionele, juridische markt open te breken.

31 oktober 2019

Een kwart van de Nederlanders blijkt bij een juridische vraag of probleem geen hulp te zoeken. Ze hebben geen rechtsbijstandverzekering, en vinden de kosten van een advocaat te hoog en onvoorspelbaar. Brandmeester biedt juridische hulp in vier heldere stappen; een online check, een gesprek met persoonlijk advies, onderhandelen of bezwaar aantekenen en procederen of in beroep. Elke stap heeft een vaste prijs. Zo maakt Brandmeester rechtshulp voor meer mensen toegankelijk.

We hebben het concept ontworpen en gelijk getest met gebruikers. Met enthousiaste reacties en nuttige feedback zijn we de scrum in gegaan. In een intensieve samenwerking met de Brandmeesters, LabDigital en XXS hebben we in 7 sprints het MVP neergezet. En hem daarna steeds meer verfijnd en uitgebreid, altijd met checks bij de gebruiker.

Omdat Brandmeester geen standaard advocatenkantoor is, ziet het er visueel ook anders uit. Fris, levendig, eigentijds en persoonlijk. Bekijk deze nieuwe manier van juridische hulp op https://www.brandmr.nl/.