Twee nominaties bij de Lovie Awards

Fabrique is bij de Lovie Awards dit jaar twee keer genomineerd! In de categorie Apps/Education zijn we genomineerd met de Rijksmuseum app. De website Below the Surface maakt kans op een felbegeerde award in de categorie Websites/Best Navigation & Structure. Naast de juryprijzen worden ook de People’s Lovie Awards uitgereikt. En hiervoor hebben we jouw stem nodig!

21 september 2018

Help ons, breng je stem uit!

Met ons mooie werk willen we natuurlijk ook de harten van het publiek winnen, door een People’s Lovie Award te winnen. Stemmen kost slechts een paar seconden! Ga dus snel naar de site en:

> Stem op onze Rijksmuseum app.
> En breng ook je stem uit op Below the Surface website die we maakten in opdracht van de Gemeente Amsterdam.

Samenwerking

Beide succesvolle projecten zijn tot stand gekomen dankzij de fijne samenwerking met technisch partner Q42. Samen met de Afdeling Archeologie van Monumenten en Archeologie (MenA) en Chief Technology Office (CTO) van de gemeente Amsterdam, maakten we de website Below the Surface. Een interactieve website die toegang biedt tot 700.000 archeologische vondsten van door de eeuwen heen, verzameld tijdens 15 jaar graven voor de aanleg van de Noord/Zuidlijn. Je kunt iedere vondst bekijken maar ook toevoegen aan een persoonlijke vitrine en vormgeven zoals jij dat wilt. Bekijk al het ‘spul’ op https://belowthesurface.amsterdam/nl.

Samen met het Rijksmuseum vernieuwden we de museum app met een goede wayfinding en nieuwe multimediatours. Met de app heb je de wereldberoemde collectie nu altijd en overal bij de hand. In de trein, thuis op de bank én in het museum zelf. Lees meer over de app op onze website.

London baby

De achtste editie van de Lovie Awards heeft dit jaar een recordaantal van 1500 inzendingen uit 33 landen bereikt. Op 15 november worden de awards uitgereikt in The BFI Southbank in London. To be continued…!