Jeroen van Erp lanceert 'Think Like A Designer, Don't Act Like One'


Op 2 mei is Jeroen van Erp's boek; 'Think Like A Designer, Don't Act Like One' gelanceerd in onze studio in Amsterdam. In dit boek lees je wat je van Don Draper in Mad Men kunt leren, dat de Beatles niet alleen als muzikanten briljant waren, hoe een citroentaart je wereldberoemd maakt en waarom paars te allen tijde uit den boze is. Tenzij je Prince of de paus bent, maar dit boek is vooral voor iedereen die dat niet is.

11 mei 2018

Van de Fiat Multipla tot de hotdog bij Ikea, Think Like A Designer, Don’t Act Like One staat vol met verrassende inzichten van de wereld om je heen. Alles is tenslotte een keer bedacht en ontworpen, en dat gaat verder dan de buitenkant. Deze bloemlezing van gedachten geeft je 75 inspirerende, educatieve en soms hilarische inzichten in de avontuurlijke geest van de designer.

Auteur Jeroen van Erp benoemt, naast zijn eigen ervaringen, ook wat beroemde designers en architecten te zeggen hebben over het design beroep. Het is een boek over de mentaliteit van mensen die producten creëren die grote invloed hebben op ons dagelijks leven. Maar vergeet niet: ook een designer is slechts een mens…

Jeroen van Erp is afgestudeerd op Industrieel Ontwerp op de TU Delft waar hij tegenwoordig ook als professor Concept Design betrokken is. Hij is één van de oprichters van Fabrique, een multidisciplinair designbureau waar hij momenteel partner en innovatiestrateeg is.

Think Like a Designer, Don’t Act Like One is de vierde editie uit de ‘Think Like a..’ serie. Van eerdere edities, Think Like a Lawyer, Don’t Act Like One en Think Like a Manager, Don’t Act Like One en Think Like an Artist, Don’t Act Like One zijn al meer dan 80.000 stuks verkocht.

Het boek is uitgegeven door BIS Publishers en online te bestellen.