Koninklijke Haagse wandelroute feestelijk gelanceerd.

Met je mobiel in de hand op ontdekkingstocht langs 400 jaar koninklijke geschiedenis. Dat kan nu met de nieuwe Koninklijke route op citymarketingwebsite denhaag.com. De Haagse wethouder Karsten Klein onthulde vanochtend samen met Willem van Oranje een van de gouden trottoirtegels langs de nieuwe wandelroute. De Haagse routes zijn ontwikkeld door Den haag Marketing, Q42 en Fabrique.

6 september 2017
Haagse routes - lancering koninklijke wandelroute

De nieuwe wandelroute neemt je mee langs de koninklijke paleizen, monumenten en tuinen in de Haagse binnenstad. Gouden tegels met Nederlandse en Engelstalige informatie markeren de hoogtepunten langs de route. Wethouder Karsten Klein onthulde vanmorgen tijdens de feestelijke lancering de tegel voor museum ‘Escher in het Paleis’.

Haagse routes
De koninklijke wandeling is de nieuwe aanwinst van Haagse routes, online wandelingen die gratis te raadplegen zijn op denhaag.com. Samen met Den Haag Marketing en Q42 hebben we een handige en innovatieve manier ontwikkeld om de stad te ontdekken. De online themaroutes zijn speciaal ontworpen voor mobiel. Met behulp van GPS nemen ze je mee naar bekende hoogtepunten, verborgen pareltjes én tijdelijke evenementen.

De Koninklijke route is de zesde wandelroute op denhaag.com. De komende maanden worden er nog meer Haagse routes gelanceerd.

Haagse routes - lancering Koninklijke wandelroute bij museum Escher
Haagse routes - tegel Koninklijke wandelroute
Haagse routes - toeristen bij tegel Koninklijke wandelroute
Haagse routes - Koninklijke wandelroute still uit animatie   Guillaume Kurkdjian
Haagse routes ontwikkeld door Q42 en Fabrique - Kaart koninklijke wandelroute