BRIQUE creative conference: een nieuwe kijk op de werkelijkheid.

Wat is realiteit? Wat is jouw realiteit? En hoe daag jij de werkelijkheid uit? Op donderdag 28 september gaan tien sprekers aan de slag met deze vragen tijdens Brique creative conference in de Kunsthal Rotterdam. Een evenement op het raakvlak van design, wetenschap en filosofie.

25 augustus 2017
BRIQUE creative conference in de Kunsthal Rotterdam

Naar welk evenement zouden we zelf graag toegaan? Dat was de vraag die bij ons opkwam tijdens een hackathon. In een half jaar heeft een team van Fabrique een inspirerend en gevarieerd programma samengesteld. De rode draad tussen de tien sprekers is dat ze de disciplines kunst, design, technologie, wetenschap en filosofie combineren of zelfs overstijgen.

BRIQUE is een dag die designers nieuwe inzichten geeft en ze uitdaagt anders naar de werkelijkheid te kijken. Sprekers als wiskundige/wetenschapsjournalist Ionica Smeets en kunstenaar/filosoof Koert van Mensvoort stellen vragen over de realiteit, tornen aan ons wereldbeeld en tonen nieuwe vormen van design en communicatie. 

Tickets voor BRIQUE creative conference kosten €59,- voor de hele dag. Meer informatie over de sprekers en het programma vind je op BRIQUE.nl.

Claim een plek in de geschiedenis. Kom naar BRIQUE!