Juriaan Hoogervorst nieuwe studio director Fabrique Amsterdam.


Met ingang van 1 december is Juriaan Hoogervorst de nieuwe studio director van Fabrique Amsterdam. Juriaan volgt René ten Brink op, die zich als projectleider gaat richten op opdrachten voor bestaande en nieuwe klanten.

21 december 2016

Juriaan studeerde Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft en begon al in 1999 bij Fabrique. Als projectleider was hij toen onder andere verantwoordelijk voor de websites van de Tweede Kamer en de ANWB. In 2006 verliet hij Fabrique voor een paar jaar. Hij trok over de wereld met zijn rugzak, om daarna ook de online wereld verder te verkennen. Hij was in die tijd researcher bij MetrixLab, partner bij ContentKings en consultant bij Emakina.

Twee jaar geleden keerde Juriaan weer terug bij ons. Als strateeg stond hij aan de wieg van onder meer SmartOcto, begeleidde hij de citymarketing van Agra in India en hielp hij zorgverzekeraar ONVZ met een klantgerichte online strategie. Dankzij zijn ruime ervaring op het raakvlak van design research, content, business en interactie zal Juriaan bijdragen aan het verdere succes van de Amsterdamse studio.