Yepp is live: 'a happy ride'.

GMG produceert al ruim 80 jaar fietszitjes in allerlei uitvoeringen. Met de introductie van Yepp sloeg GMG in 2009 een nieuwe weg in. Met innovatieve materialen en eigentijdse vormgeving verovert Yepp nu de wereld van fietszitjes, fietskarren, kratten en manden en andere fietsaccessoires. Wij ontwikkelden de kleurrijke nieuwe website van Yepp.

22 juli 2015

Waarom zou je de wereld saai maken als het ook leuk kan zijn? Yepp is for happy rides, zo formuleerden wij. In vorm, toon en interactie koppelen we op de website fun & functionality. Hiermee laten we zien dat alle producten van Yepp slim, veilig, makkelijk, maar vooral ook leuk zijn.

De beeldtaal is vrolijk en kleurrijk. Op de collage-achtige homepage scrollen de wonderlijke beelden parallax over elkaar heen. Zo wordt iedere beweging een klein avontuurtje. De tone of voice is helder met een knipoog; van de homepage tot aan de veelgestelde vragen.

Dankzij de duidelijke flow leidt de responsive website de bezoeker moeiteloos langs producten, accessoires en de winkelzoeker. De site is uitgevoerd in zes verschillende talen die vanuit één CMS beheersbaar zijn. Het resultaat is een website die de bezoeker naast uitgebreide productinformatie ook het ‘Yepp-gevoel’ geeft.

Bekijk de website van Yepp.