Webby voor Design Museum.

Fabrique heeft samen met technisch partner Q42 een grote prijs binnengesleept: een Webby Award. Deze 'Oscar van het internet' in de categorie 'Best Navigation/Structure' is een mooie kroon op de website voor het Design Museum London.

28 april 2015

De Webby Awards worden geselecteerd uit meer dan tienduizend inzendingen in diverse categorie├źn. Er wordt onderscheid gemaakt in twee hoofdgroepen: "The Webby Award" en "The People's Voice Award". In april kon het publiek stemmen in de categorie 'Best Navigation/Structure' op websites en tools van onder andere Google, NASA en Design Museum. Het publiek koos voor Designmuseum.org, een website die design en architectuur in your face presenteert.

In de aanloop naar de verhuizing en tijdelijke sluiting van het museum ontwikkelde Fabrique in 2014 samen met Q42 de nieuwe website designmuseum.org. Het is een volledig responsive website; beeldend en uitnodigend, met stevige tablet first knoppen. En tegelijkertijd een website met een verfijnde stijl die de rijke content op een voetstuk plaatst.

Designmuseum.org werd eerder al bekroond met een iF Communication Design Award 2015. Op 18 mei vindt de officiele uitreiking van de Webby Awards plaats in New York.

Bekijk het project in ons portfolio