Lovie Awards voor Design Museum.

Voor de vijfde keer worden in Londen de Lovies uitgereikt aan het beste digitale werk van Europa. Opnieuw vallen Q42 en Fabrique in de prijzen. Voor de website van het Design Museum in Londen ontvangen we in november een Golden Lovie Award van de jury. Tevens ontvingen we van het publiek ook de meeste stemmen, wat ons ook een People’s Lovie oplevert. De website wordt bekroond in de categorie website/best homepage.

15 oktober 2015

Voor het Design Museum ontwikkelde we een nieuwe website die bezoekers niet alleen naadloos bedient met praktische informatie, maar het publiek ook inspireert en betrekt bij design. Een website die past bij de missie van het museum ‘To create the most inspiring, exciting and engaging Design Museum in the world.’ Lees meer over de website voor het Design Museum London.

Fabrique ,Q42 en Design Museum ontvingen eerder dit jaar in New York al een prestigieuze Webby Award voor het Design Museum. Dit bezorgde ons zelfs een plek aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. Ook ontving de website een Silver Europen Design Award en een Red Dot Communication Design Award.