Start Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond.

Tijdens een feestelijke nieuwjaarsreceptie in de Rotterdamse Doelen is de nieuwe instelling Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond officieel van start gegaan.

5 januari 2015

Met het ingaan van de nieuwe Wet op de jeugdzorg op 1 januari zijn de gemeentes nu verantwoordelijk voor jeugdbescherming, jeugdreclassering en drangzorg. In de Rotterdamse Doelen werd ook de nieuwe huisstijl van Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond gelanceerd.

Fabrique was verantwoordelijk voor de positionering, naam, huisstijl, fotografie en website van Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond. De rechten van het kind staan voorop bij de nieuwe instelling. Dat is ook terug te zien in de nieuwe huisstijl. Een vlak met het logo staat letterlijk en figuurlijk voor het kind, als een schild dat het kind beschermt.