DenHaag.com gelanceerd.

Den Haag heeft een geheel vernieuwde toeristische website: www.denhaag.com. Deze site is dé plek voor iedereen die een bezoek aan Den Haag wil brengen en die wil weten wat er allemaal te doen is. De vernieuwde site werd donderdag 10 juli officieel in gebruik genomen door wethouder Karsten Klein (Economie) en Marco Esser (directeur Den Haag Marketing).

Fabrique is verantwoordelijk voor het ontwerp en realisatie (ism technisch partner Q42) van deze website. Op 10 juli is de beta versie van de site gelanceerd. De komende periode wordt nog hard gewerkt aan het vergroten van de content op deze website.

10 juli 2014

Het vernieuwde www.denhaag.com is tot stand gekomen dankzij de inzet van de gemeente Den Haag, Den Haag Marketing en vele Haagse ondernemers. De site is in vier talen beschikbaar en is interessant voor zowel bezoekers als inwoners. Afhankelijk van de gekozen taal en de opgegeven voorkeuren komt de site met passende suggesties voor een aangenaam verblijf in Den Haag. Denhaag.com werkt op elke computer, tablet of smartphone.

Wethouder Klein: "Denhaag.com is een van de middelen die we inzetten om nog meer bezoekers te verleiden om naar onze stad te komen. Er is hier ontzettend veel te doen: we hebben mooie stranden, een ruim en gevarieerd aanbod aan winkels, goede restaurants, gezellige terrassen en heel veel attracties. Via deze website maken we dat alles toegankelijk voor een breed publiek in binnen- en buitenland. Samen met ondernemers uit de stad en met partijen als Den Haag Marketing wil ik de komende periode bekijken hoe we initiatieven uit de stad nog beter kunnen ondersteunen."

Den Haag verwelkomt ieder jaar 50 miljoen bezoekers die samen 2 miljard besteden. In 2013 heeft de gemeente Den Haag samen met Den Haag Marketing en de toeristische en culturele sector de ambities op het gebied van toerisme vastgelegd in de Kanskaart Toerisme. Het is de bedoeling dat jaarlijks een groei van 3 procent wordt behaald en dat Den Haag in de top 3 van best beoordeelde steden staat.


Foto: Wethouder Karsten Klein en Marco Esser nemen www.denhaag.com in gebruik (fotografie: Jenny Audring)