Nieuwe website Mallett Antiques.

‘The most glamorous antiques shop in the world,’ zo omschrijft het Engelse antiekhuis Mallett zichzelf. Samen met Kega ontwikkelde Fabrique de nieuwe website en webshop mallettantiques.com: een museum waar je de spullen gewoon kan kopen.

12 juni 2014

Mallett is gespecialiseerd in 18e- en 19e-eeuws antiek. Met vestigingen in Londen, New York en Hongkong richt de antiquair zich op professionele verzamelaars en gefortuneerde particulieren. In Ely House, de Londense galerie van Mallett, loop je net zo makkelijk Elton John tegen het lijf als leden van het Britse Koninklijk Huis.

Ons stijlvolle en chique ontwerp van de nieuwe site ondersteunt het exclusieve karakter van Mallett. De website combineert e-commerce met kennis van zaken en exclusiviteit. Een uitgebreide encyclopedie vertelt alles over makers, technieken, perioden en stijlen. Daarnaast bevat de site de volledige geschiedenis van het antiekhuis zelf.

Tegelijkertijd maakt de site Mallett tot als de belangrijkste online speler in hun segment. Mallett is de eerste antiekhandel ter wereld in het exclusieve segment waar de klant de kunstobjecten ook online kan kopen. Tot £20.000 (‘Lower Value Items’ in de wereld van Mallett) zijn alle aankopen zelfs direct af te rekenen. Bestel dus nu dat leuke antieke kastje op mallettantiques.com!