Nominatieregen!

We kunnen weer tafels gaan boeken bij verschillende Award uitreikingen! Een ware nominatie-regen van Spin, DIA en EDA daalde de afgelopen week over Fabrique heen.

28 maart 2014

Spekkoper is de Allerhande Koken-app, die een onvervalste hattrick scoorde. De jury’s van de Spin Awards, de Dutch Interactive Awards én de European Design Award vonden het ontwerp lekker genoeg voor een nominatie.

Over hattricks gesproken

Bij de Dutch Interactive Awards scoorden we in totaal drie nominaties. Want naast de Allerhande Koken-app (categorie Tools) werden ook Staatsloterij.nl (eCommerce) en het Cordaid jaarverslag (Corporate) genomineerd.

Op 17 april zitten wij in spanning bij de uitreiking van de Spin Awards en op 15 mei zitten we aan tafel bij het diner van de Dutch Interactive Awards. De uitreiking van de European Design Awards is op 24 mei in Keulen.