4 denderende dagen internationale interactie

Eén keer per jaar komen interactieontwerpers uit de hele wereld bij elkaar. Vier dagen tjokvol inspirerende presentaties, workshops, ontmoetingen en gezelligheid... Dat is Interaction14. Na afleveringen in de VS, Canada en Ierland vond de zevende editie vorige week plaats in de Westergasfabriek in Amsterdam. Uiteraard was Fabrique van de partij! Samen met onze collega’s van onder meer Google, Microsoft en Frog waren sponsor van Interaction14.

13 februari 2014

Op donderdag daagden we bezoekers in ons pop-up kantoor in de Gashouder uit voor een Interaction Challenge. Ontwerpers konden binnen een kwartier hun design skills testen door een prikkelende ontwerpuitdaging uit de dagelijkse praktijk aan te gaan. Het bracht ons mooie ontwerpen, felle discussies en veel plezier!

Een 360 graden augmented reality catwalk, een super persuasive fashion e-commerce concept en een geweldig mobile first responsive design: De creatieve oplossingen en frisse blik op de ontwerpuitdagingen waren opmerkelijk. Van de ruim 30 deelnemende teams beloonden we de Amerikaanse @jabilik en @caseorganic uit Portland en Ierse @montaynej uit Dublin met fijne interactieve shizzle als een Fitbit en Leap Motion.

Graag bedanken wij de organisatie en bezoekers voor de vier denderende dagen en hun inzet en enthousiasme. Tot volgend jaar!

Meer foto’s vind je op Facebook.