Willem-Alexander maakt NMM compleet.

Door het laatste deel aan ‘ons’ twee meter hoge 3D logo toe te voegen heeft koning Willem Alexander op 11 december het nieuwe Nationaal Militair Museum (NMM) in Soest geopend.

11 december 2014

In het NMM zijn de collecties van het voormalig Legermuseum Delft en het Militaire Luchtvaart Museum uit Soesterberg samengevoegd. In een indrukwekkend nieuw gebouw van 35.000 vierkante meter vertelt Defensie het verhaal van de Nederlandse krijgsmacht.

Fabrique was al in een vroeg stadium betrokken bij de plannen voor het nieuwe museum. We ontwikkelden de nieuwe visuele identiteit van het museum en verschillende digitale middelen, zoals de app Operation New Dawn, de website nmm.nl en 17 interactieve installaties in het museum.

Lees meer over ons werk voor het NMM